Bosch Hemidirectionele luidspreker

Voor grote oppervlakken en hoge plafonds

Optionele beugel voor vaste montage

Overbelastingsbeveiliging tweeter met automatische reset

Voorbereid voor inbouw van de optionele lijn-/ luidsprekerbewakingskaart

Gecertificeerd conform EN 54-24

 

De Bosch Hemidirectionele luidspreker is een eenvoudig te installeren, innovatieve luidspreker die steeds een uitstekend geluid voortbrengt en daardoor voor een hoogwaardige weergave van achtergrondmuziek en spraakverstaanbaarheid voor paging en noodoproepen zorgt. De openingshoek van de luidspreker en het hoge geluidsdrukniveau maken het mogelijk een gebied van minimaal 700 mte bereiken, waardoor hij zeer geschikt is voor toepassing in hoge plafonds van bijvoorbeeld magazijnen, transport- en expositieruimtes, megawinkels en zwembaden.

 

Luidspreker voor gesproken woord ontruiming

De LS1-OC100E-1 is bedoeld voor gebruik in gesproken woord ontruimingssystemen en voldoet aan de normen voor ontruimingssystemen. De luidspreker heeft een ingebouwde beveiliging om ervoor te zorgen dat een door brand beschadigde luidspreker geen uitval van het aangesloten circuit veroorzaakt. Zo blijft de integriteit van het systeem gehandhaafd en kunnen luidsprekers op andere plaatsen nog steeds worden gebruikt om mensen op de hoogte te stellen van de brand. De luidspreker heeft keramische aansluitklemmen, een thermische zekering en een hittebestendige bekabeling.

Materialen

De luidspreker is vervaardigd van slagvast ABS TSG, zelfdovend conform klasse UL 94 V 0 met de hoogste brandvertragende waarde (UL 94 5VA). De luidspreker is afgewerkt in wit en zilver, het metalen rooster heeft een zilverkleurige afwerking. Alle metalen onderdelen zijn verzinkt.

 

Drivers

Deze akoestisch innovatieve luidspreker is voorzien van 14 drivers in combinatie met geavanceerde positionering en filtering.